Orhideje po pošti

Zanimivo - dobro je vedeti

Orhideje po poštiV današnjem času modernih sredstev komunikacije in kot eno največjih za posredovanje informacij internet, je na njem možno najti veliko informacij o orhidejah. Tako je možno najti tudi vir za nakup orhidej na internetu.

Prednost za začetnika pri tem je v tem, da lahko tako pride do veliko informacij o orhidejah, ki jih želi kupiti. Te lahko dobi direktno na internetni strani ponudnika, kot tudi z direktno komunikacijo s ponudnikom preko elektronske pošte. S kratkim opisom mesta na katerem bi lahko gojil orhideje, predvsem z opisom svetlobe in temperature, lahko dobi priporočila o tem katere orhideje bi najlažje uspevale na tem mestu. Hkrati s svojim nakupom dobi veliko dodatnih informacij iz prve roke in tudi nadaljnjo podporo pri vzgoji.

Prednost za napredne ljubitelje orhidej pa je v tem, da lahko na takšen način pridejo do težje dosegljivih križancev in vrst, ki običajno niso na razpolago pri lokalnih dobaviteljih. Sčasoma lahko na takšen način lepo razširijo zbirko svojih orhidej.

Pomembno pri tem je vedeti sledeče. Prispetje vaše pošiljke se lahko zavleče. To je predvsem odvisno o vremenskih pogojev, kot je nenadno hladno vreme ali pa tudi vročinski val. Zaradi rizika povzročanja škode na samih rastlinah se v takem primeru pošiljanje rastlin prestavi do takrat, ko so temperaturni pogoji za pošiljanje orhidej ugodnejši.

STRUKTURA STRANI - prikaz vseh povezav na interneni strani orhideja.com

VZGOJA - vam ponuja osnovne informacije o negi, svetlobi, temperaturi, zalivanju, vlažnosti in substratu, ki jo potrebujejo orhideje

ZANIMIVO - vam podaja različna znanja o orhidejah, kot so mesta kjer rastejo orhideje, zgradba cveta, kako prepoznati cvetni poganjek, kje rastejo orhideje, o dišečih orhidejah, kaj pove listje, različnih dogodkih na temo orhideje, slovar pojmov in pogosta vprašanja

2002-2020 © orhideja.com - vse pravice pridržane

Mi uporabljamo piškotke, da izboljšujemo našo spletno stran in da izboljšamo delovanje strani, ko jo uporabljate. Da izvete več o piškotkih ki jih uporabljamo in kako jih lahko izbrišete preberite Podrobne informacije..

Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information