Temperaturna območja tokom letnega ciklusa

Vzgoja - temperatura

Temperaturna območja tokom letnega ciklusaPotrebna temperatura z ozirom na temperaturno območje v katerem uspeva orhideja, se tokom sezone spreminja. Temperaturna območja tokom letnega ciklusa (v stopinjah celzija):hladno:

poleti čez dan 16
poleti čez noč 13
pozimi čez dan 13
pozimi čez noč 10

temperirano:

poleti čez dan 20
poleti čez noč 18
pozimi čez dan 16
pozimi čez noč 13

toplo:

poleti čez dan 25
poleti čez noč 20
pozimi čez dan 20
pozimi čez noč 18


Podane temperature so orientacijskega značaja in v njihovih okvirjih orhideje uspevajo najbolje. Vse orhideje pa prenesejo tudi večja odstopanja od teh temperatur, vendar le za krajši čas.

STRUKTURA STRANI - prikaz vseh povezav na interneni strani orhideja.com

VZGOJA - vam ponuja osnovne informacije o negi, svetlobi, temperaturi, zalivanju, vlažnosti in substratu, ki jo potrebujejo orhideje

ZANIMIVO - vam podaja različna znanja o orhidejah, kot so mesta kjer rastejo orhideje, zgradba cveta, kako prepoznati cvetni poganjek, kje rastejo orhideje, o dišečih orhidejah, kaj pove listje, različnih dogodkih na temo orhideje, slovar pojmov in pogosta vprašanja

2002-2020 © orhideja.com - vse pravice pridržane

Mi uporabljamo piškotke, da izboljšujemo našo spletno stran in da izboljšamo delovanje strani, ko jo uporabljate. Da izvete več o piškotkih ki jih uporabljamo in kako jih lahko izbrišete preberite Podrobne informacije..

Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information