Temperatura in mesto kamor postavimo orhideje

Vzgoja - temperatura

Temperatura in mesto kamor postavimo orhidejeNaslednjim neugodnim pogojem za vzgojo orhidej se morate kolikor je le možno izogibati:
-direktno sonce, takšna svetloba povzroča nekontroliran porast temperature, kljub senčenju, kar hkrati povzroča tudi porast potrebe po zračni vlažnosti.
-prostor preblizu okna, tako da se morda listi še celo dotikajo stekla, pripelje do pregretosti listja in s tem do rumenenja in odmiranja takšnega listja.
-hladne okenske police (še posebej če so iz kamna), so pozimi kar nekaj temperatur hladnejše kot pa okoliški zrak in to škoduje koreninskemu sistemu, in praviloma povzroča gnilobo. -prepih pri slabo izoliranem oknu.

STRUKTURA STRANI - prikaz vseh povezav na interneni strani orhideja.com

VZGOJA - vam ponuja osnovne informacije o negi, svetlobi, temperaturi, zalivanju, vlažnosti in substratu, ki jo potrebujejo orhideje

ZANIMIVO - vam podaja različna znanja o orhidejah, kot so mesta kjer rastejo orhideje, zgradba cveta, kako prepoznati cvetni poganjek, kje rastejo orhideje, o dišečih orhidejah, kaj pove listje, različnih dogodkih na temo orhideje, slovar pojmov in pogosta vprašanja

2002-2020 © orhideja.com - vse pravice pridržane

Mi uporabljamo piškotke, da izboljšujemo našo spletno stran in da izboljšamo delovanje strani, ko jo uporabljate. Da izvete več o piškotkih ki jih uporabljamo in kako jih lahko izbrišete preberite Podrobne informacije..

Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information